Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

Ο ωροσκόπος στο Σκορπιό φανερώνει αποφασιστικότητα, αναζήτηση τελειότητας, ισχυρή θέληση και μυστικοπάθεια. Κλείνεται συνήθως στον εαυτό του και θα ανοιχθεί μόνο αφού γνωρίσει καλά τον άλλον και νοιώσει ασφαλής.Όταν παίρνει μια απόφαση κανένας δεν μπορεί να του την αλλάξει.

Έχει εξαιρετική αντοχή και δύναμη θέλησης και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Επίσης ο ωροσκόπος στο Σκορπιό βγάζει προς τα έξω το πάθος του ανθρώπου που μπορεί να φτάσει στα άκρα. Συναισθηματικά είναι θερμός και ειλικρινής απέναντι στο σύντροφο του αλλά μισεί την απιστία την οποία ποτέ δεν θα συγχωρήσει.

Διαθέτει έντονο μαγνητισμό και το μυστηριώδες και μυστικοπαθές ύφος του ελκύει τους άλλους.Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι ζωγράφος, ποιητής, ντετέκτιβ, αστυνομικός, ενώ έχει ταλέντο στο γράψιμο στη ρητορική και στη μαγειρική.



Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αντιπροσωπεύει τον αποφασιστικό & σκληρό χαρακτήρα.

Είναι πολύ δύσκολο για το Σκορπιό να είναι αντικειμενικός καθώς τα δικά του συναισθήματα και οι προσωπικές του εμπειρίες παίζουν καταλυτικό ρόλο στη κρίση και τις αποφάσεις του. Υπερασπίζεται την άποψη του με πάθος και μπορεί να γίνει σκληρός γιατί περιμένει από τους άλλους να αισθάνονται και να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως αυτός. Αναλύει τα γεγονότα με βάση τα δικά του βιώματα αδυνατώντας να φέρει τον εαυτό του στη θέση των άλλων. Θα κάνει ότι αποφασίσει χωρίς να μπορεί κανείς να του αλλάξει γνώμη. Ξέρει ότι η γνώμη του μετράει και δεν θα φοβηθεί να την πει.

Ο Σκορπιός δεν είναι επικοινωνιακός τύπος. Είναι εσωστρεφής, μυστικοπαθής, σοβαρός και σιωπηλός. Μυστηριώδης και απόμακρος κλείνεται στον εαυτό του έχοντας πολλά μυστικά από τους άλλους. Έχει μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και θέλει να ανήκει κάπου. Θα ανοιχθεί μόνο όταν γνωρίσει καλά το άτομο και νοιώσει ασφαλής.

Στις αρετές του Σκορπιού συγκαταλέγονται η ισχυρή θέληση, η εμμονή και η οξύνοια του μυαλού του που πιάνει γρήγορα και την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι άφοβος και δυνατός. Τον διακρίνει ένα πείσμα να διατηρήσει αμετάβλητες τις πεποιθήσεις του, παλεύει για τα δικαιώματα του, δεν ανέχεται την ήττα.

Χαρακτηριστικό της φύσης του Σκορπιού είναι η δίψα για εξουσία, η υπερηφάνεια και ο αυτοθαυμασμός. Ο Σκορπιός υποφέρει από ένα σύμπλεγμα ανωτερότητας θεωρώντας τον εαυτό του καλύτερο από τους άλλους. Έχοντας τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, πιστεύει ακράδαντα στο ¨όλα ή τίποτα¨ και θα εμμείνει στο σκοπό του έως ότου αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Ζει τη ζωή του στο πλήρες.

Η αντοχή του και η δύναμη της θέλησης του Σκορπιού είναι ζηλευτή. Η ευαισθησία του, τον κάνει τον καλύτερο και πιστότερο φίλο. Μπορεί όμως να γίνει και ο χειρότερος εχθρός εκφράζοντας το μίσος τους με σκληρό και αδιάλλακτο τρόπο.
Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι ευγενείς και ήρεμοι, μέσα τους όμως κρύβεται ένα πάθος που μπορεί να τους φτάσει στα άκρα. Κανένας δεν θα τους ήθελε σαν αντίπαλους. Έχουν μεγάλη δύναμη και ένα μαγνητισμό που υπνωτίζει. Διεισδύουν σε γεγονότα και πρόσωπα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και έχουν δυνατό και ελεύθερο πνεύμα. Στους τρόπους τους υπάρχει μια δόση λαμπρότητας και μεγαλοφυΐας. Είναι φιλομαθείς, αγαπούν τη γνώση, σκέφτονται και ενεργούν αποτελεσματικά.

Στις σχέσεις τους είναι θερμοί, γενναιόδωροι και εμπνέουν αφοσίωση και πίστη στους συντρόφους τους. Έχουν μια ισχυρή αίσθηση της ειλικρίνειας και μισούν τα συναισθηματικά παιχνίδια και την απιστία.

Ο πλούτος, και η υλική ευημερία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του Σκορπιού και δεν θα επέλεγε ποτέ ένα επάγγελμα που δεν θα του πρόσφερε οικονομική εξασφάλιση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OUAOU eimai dipli skorpina kai maresi . skorpios me oroskopo skorpio :)

Ανώνυμος είπε...

γαματα , δεν εχω καθολου πιστη στα ζωδια, γενικοτερα δεν διαθετω πιστη ευκολα (λολ) , αλλα εχει πεσει μεσα σε πολα

δεν ξερω αν ειναι κειμενο γραμμενο να καλυπτει καποια γενικη ναρκισιστικη πτυχη των προσωπικοτητων (που το διαβαζουν ) , αλλα σε πολα που νομιζω οτι ισχυουν για τον εαυτο μου (και δεν θα ελεγα οτι ειναι ολα αξια παινεματος ) επεσε μεσα .

Ανώνυμος είπε...

νομιζω πως δεν αντεχεται να εισαι σκορπιος με σκορπιο.. πραγματικα οποιος το ζει με καταλαβαινει. υπερανθρωπες προσπαθειες

Unknown είπε...

Δεν αντεχεται όντως φίλε - φίλη. Μόνο όποιος το ζεί καταλαβαίνει... Η έκτη αίσθηση μας προφυλάσσει μεν όμως βλέπουμε τόσο μπροστά που πασχιζουμε ν αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες δε... Η ευαισθησία κι οι αξίες για μας είναι δεδομένα ιδανικά για τους άλλους άγνωστες λέξεις. Τα νευρακια τσαταλακια...παλευουμε με τον εαυτό μας κ δαγκωνούμε τη γλώσσα να δηλητηριαστουμε μη και τσιμπισουμε κανέναν άλλο! Μαρτύριο!